anunt regie camin lunile aprilie si mai

 

                                                                             ANUNT

 

 

Având în vedere referatele Directiei Sociale aprobate în sedintele Biroului Consiliului de Administratie al ASE Bucuresti, cuantumul regiei de camin:

 - pentru luna aprilie 2020 este de 62 lei/student finantat de la buget si 193 lei/student cu taxa;

 -  pentru luna mai 2020 este de 82 lei/student finantat de la buget si 151 lei/student cu taxa;

La aceste cuantumuri se adauga cheltuielile privind consumul de energie electrica pe camera în caminele contorizate.

Întrucât cheltuielile luate în considerare la calculul regiei de camin pe luna aprilie sunt cele aferente lunii februarie, iar cheltuielile luate în considerare la calculul regiei pe luna mai sunt cele aferente lunii martie, s-a decis ca studentii sa plateasca regia de camin aferenta caminului, respectiv camerei, în care au locuit în luna februarie 2020 respectiv martie 2020, înainte de eventualele dispozitii de cazare într-un alt spatiu apartinând Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Conform hotarârilor Consiliului de Administratie  din 31 martie si 18 iunie 2020, studentii care au locuit în luna aprilie si mai trebuie sa efectueze plata integrala a regiei de camin.

Pentru studentii care au parasit caminul înainte de 15.03.2020, sumele aferente regiilor de camin neîncasate se regularizeaza cu soldul regiilor de camin fixe încasate în lunile octombrie – decembrie 2019.

Va invitam sa consultati situatia debitelor dumneavoastra la http://campus-virtual.ase.ro/cazare/restante/autentificare.asp